..World of My Own..

"Sesuatu yang dikehendaki ALLAH pasti berlaku dan sesuatu yang tidak dikehendaki ALLAH pasti tidak akan berlaku."

January 7, 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri .......

Salam,

Hari ni saya join segmen http://www.fizgraphic.com/ . Seperti kata empunya segmen. Syarat - syarat nak join tak susah. Jom, apakata kita meriahkan segmen ni sambil berkenalan ngan blogger lain.

Nak join?..Klik je banner tu.


Ok, saya blogger dari negeri paling makmur kat Malaysia iaitu negeri Pahang. Apa yang best ye kat Pahang ni?. Bagi saya semuanya best, tak ada yang tak best melainkan best belaka :D.

Tapi kat Kuantan ni, saya paling suka Akok dan Calong Beserah. Kalau nak tau macam mana rupa dan rasa makanan ni, mai la datang Kuantan.

Tempat best kat Pahang ni banyak. Tapi kalau yang sukakan pantai, bolehla datang lepak kat Telok Cempedak.

Kalau saya tag readers yang terbaca blog ni boleh? :P.. Feel free  to join ye.

38 comments:

  1. Orang pahang rupanya.. samalah kita, akak orang Temerloh, rindu rasanya nak duduk kampung mcm zaman kecik comel lote dulu hik hik

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pn bru tau k.mila org phg gak...senegeri la kita ye...

      Delete
  2. Che Mid orang Selangor, tapi suami orang Pahang.. Lepih..

    ReplyDelete
  3. aii..kita org phg gak... dr segmen yg same... follow kita ea....

    http://simonim.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri-pahang.html

    ReplyDelete
  4. salam ukhwah,

    singgah sini dari segmen yg sama
    done following u,orang pahang!
    hit me back :)

    http://nevagettoolate.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  5. hai org pahang..
    hehehe

    ayu ada adik ipar org pahang....
    bestttt..
    sbb budaya lain dan ayu leh dpt mkn ketam segar.
    wowww

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan.. Zati pun Blogger dari Pahang jugak.. Seronok dapat jenguk ke sini.. Btw, Zati dah follow blog awak ni yea ! :)

    http://izzatisyazwani97.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  7. dah follow sini ..
    dari segmen sama.
    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  8. salam kunjugan dari blogger perak.. :)

    kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  9. cikgu org kuantan ke? boleh la hai hai kalau sy turun kuantan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau mai ktn, habaq mai la NoEn..blh singgah umah sy..dkt je ngn bdr kuantan tu..

      Delete
  10. Kunjungi sahabat..
    dari segmen yang sama
    http://kharisma-alfath.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  11. salam

    saya dh follow sini

    saye org terengganu

    dari segmen yang same

    dtg lar jenguk and follow

    http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    btw , nice blog :]

    ReplyDelete
  12. dri segmen yg sama , done follow awak

    http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan , have a nice day :D

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini.

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    ReplyDelete
  14. Jambatan sesak naik feri,
    Sampai jeti tunggu giliran;
    Jenguk sini di malam hari,
    Sambil hulur salam kenalan.

    Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & sudah FOLLOW sini`;-)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  15. salam.. deno dtg dari terengganu dari segmen yg sama! :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  16. Dari Ngeri sembilan datang ke Pahang , Harap Pahang sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  17. jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

    http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

    ReplyDelete
  18. Salam...Blogger Dari Sabah jauh Datang Nie. Huhu.Salam Kenal.
    Dah FOLLOW Sini,Jemput Singgah Blog Saya jugak k.. ^__^
    http://manssmile.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  19. Singgah dari segmen y sama ^^
    dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
    Jemput singgah sini gak yer ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  20. hye orang pahang

    ciksu join juga.selamat bersegmen dear..
    dari kedah :D

    jemput singgah sini ;D

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  21. Salam.... Cik Putih blogger TERENGGANU. Datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck. Akok tahu tapo calung besrh tue apa ekk ?

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    Psss...psstt... Jenguk sini gak :

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  22. wahh yeen suke lepak kat tc hik2
    jom terjah ke nogori plk :)
    http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  23. dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  24. http://hanumsahaja-26.blogspot.com/2013/01/selamat-tinggal-20.html 160.

    ReplyDelete
  25. http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    sy blogger dari pahg jgk...done follow...
    singgah blog sy ye

    ReplyDelete
  26. Blogger Pahang singgah dari segmen sama & follow sini #172

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  27. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete

♥ Thank you for dropping by..will be 'visiting' you soon ♥

☺ Salam Ukhuwah ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...