..World of My Own..

"Sesuatu yang dikehendaki ALLAH pasti berlaku dan sesuatu yang tidak dikehendaki ALLAH pasti tidak akan berlaku."

August 23, 2011

Blogwalking Sebelum Raya



Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua blogger...

especially kepada semua kawan-kawan yang mengenali diri ini sama ada secara realiti mahupun maya...

Maaf zahir & Batin di atas kesalahan sama ada sengaja atau pun tak sengaja :P ...

Semoga ukhuwah antara kita berkekalan dengan keizinan-Nya...amin ...

30 comments:

  1. Kunjung mengunjung dari segmen Lulu Caldina.

    http://gen2merah.blogspot.com/2011/08/segmen-blogwalking-sebelum-raya.html

    Salam aidilfitri. Mohon maaf andai ada silap dan salah sesama kita jika ada yang tersinggung dan tersalah faham..

    Maaf Zahir dan batin untuk 1 syawal yang kian menjelang. Moga sisa-sisa Ramadhan yang ada kita tingkatkan amal dan ibadah sebanyak yang mungkin.

    ~Ikhlas dari saya Gen2Merah. Salam kemaafan~

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya ...maaf zahir batin ....moga kekal persahabatan alam maya ini

    ReplyDelete
  3. @faiez

    ..bkn ape faiez..tkt lupa ha3...

    ReplyDelete
  4. hi ! salam aidilfitri :D
    blogwalking sini. jemput ke blog saya ye :D
    http://saya2105.blogspot.com/2011/08/blogwalking-sebelum-raya.html

    ReplyDelete
  5. hai dear, ryn singgah cnie dri segmen LULU CALDINA. .
    salam perkenalan :))

    okeyh, smentare sempat nie, ryn nak mitak maaf if ade wat sala or silap spanjang b'blogging nie. . al maklum la, first year braye as blogger :)) hehe. . lastly, ryn nak ucap SELAMAT ARY RAYE ! yeayyh. . nak duit raye buleyy ? =p

    ReplyDelete
  6. RAMADHAN BARAKAH TELAH DILEWATI,
    SYAWAL MULIA KIAN MENJELMA
    BLOG SAUDARI SAYA KUNJUNGI
    SALAM HARI RAYA DAN PERKENALAN DIUTUS BERSAMA
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2011/08/blogwalking-sebelum-raya.html

    ReplyDelete
  7. selamat ari raya...wat zira jom kita tukar2 link blog nak tak

    ReplyDelete
  8. kunjg dr sgmnt lulu ^^
    selmt hari raya
    smoga brbhgia selalu dgn keluarga

    ReplyDelete
  9. selamat hari raya dari QESAH QASEH jgak..=)
    maaf zahir batin..=)

    ReplyDelete
  10. Salam ukhuwah!!! Salam aidilfitri. Follow skali.. :) suka blog u

    ReplyDelete
  11. salam lebaran, maaf zahir dan batin dari WARDAH ALISYA

    ReplyDelete
  12. Selamat Hari Raya
    Balik Kampung Hati2..
    and follow sekali

    singgah dari segmen..
    http://loolypopstrawberrydengancoklat.blogspot.com/2011/08/blogwalking-sebelum-raya.html

    ReplyDelete
  13. selamt hari raya maaf zahir dan batin dari arulchelsea..

    http://arituarini.blogspot.com/2011/08/blogwalking-sebelum-raya.html

    ReplyDelete
  14. cepatnya wish.. haha.. ada 5 ari lagi nk raya.. huhuhhhhhu..
    sabaq na.. saya tak join segmen ni.. huwaaa..
    dah tutup ke?
    apa-apapun..selamat berpuasa dan selamat hari raya ..

    ReplyDelete
  15. singgah balas..maaf ye lambat singgah,internet problem pulak..selamat hari raya~
    :)

    ReplyDelete
  16. singgah yer.. dri segmen cik lulu....
    selamat hari raye...:)
    folo awk..:)

    ReplyDelete
  17. Salam kenal dan follow....Selamat Hari Raya Aidilfitri ...berhati-hati memandu ye.

    ReplyDelete
  18. Selamat hari raya. Maaf atas segala salah silap kak Yati sepanjang kita kenal ni. Semoga selamat pergi dan pulang beraya. :)

    ReplyDelete
  19. @Yati

    sama la kak yati...slmt blk kg utk k.yati gak :)

    ReplyDelete
  20. balas kunjungan...Afif pon nak ucap Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin..

    Entri Menarik Di Sini:
    1)Jom jawab Teka-teki
    2)Lokasi Kawasan Speedtrap Lebuhraya di Seluruh Semenanjung
    3)Boboi Boy Download

    ReplyDelete
  21. salam singgah..selamat hari raya..maaf zahir batin..

    ReplyDelete
  22. ✿______█████████______✿
    ✿______█▄█████▄█______✿
    ✿______█▼▼▼▼▼█______✿
    ✿_____██__ LMJ___██_____✿
    ✿______█▲▲▲▲▲█______✿
    ✿______█████████______✿
    ✿______ ██_____██_______✿
    Slamat hari saya maaf zahir dan batin !:)
    Kalu syasya ade buad slah or silap sorry yew :)
    Thanks sudi datang belogs saya :)
    Sudi2 lah ke blog saia selalu keyh !
    By:syazwani syahmi :)

    ReplyDelete

♥ Thank you for dropping by..will be 'visiting' you soon ♥

☺ Salam Ukhuwah ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...