..World of My Own..

"Sesuatu yang dikehendaki ALLAH pasti berlaku dan sesuatu yang tidak dikehendaki ALLAH pasti tidak akan berlaku."

October 5, 2011

Agar hari ini lebih indah..

‎1 hal yg membuat kita BAHAGIA adalah KASIH SAYANG
1 hal yg membuat kita DEWASA adalah MASALAH
1 hal yg membuat kita HANCUR adalah PUTUS ASA
1 hal yg membuat kita MAJU adalah USAHA
1 hal yg membuat kita KUAT adalah DO'A


Google

Jadi agar hari ini lebih INDAH..
Sebarkanlah KASIH SAYANG kpd sesama,
Bersahabat dgn MASALAH,
Tidak PUTUS ASA, terus berUSAHA..
dan selalu berDO'A kpd yg Maha Kuasa!
Amin.


Source : Wall FB
Origin  : Unknown

23 comments:

  1. semoga hari ini bertambah meriah dari hari semalam dan menanti kemeriahan pada hari esok

    ReplyDelete
  2. kerana 1 hal yg kurang baik,akan jadi mcm2 hal yg lagi tak baik lepas tu huhu

    ReplyDelete
  3. Amin. Semoga hari kita semua makin bertambah baik dari hari sebelumnya. Chaiyok! :)

    ReplyDelete
  4. Amin..moga hari2 mendatang semakin INDAH .. :)

    ReplyDelete
  5. khamis yang bahagia, insyaAllah

    ReplyDelete
  6. berdoalah .. hai salam ziarah ...

    ReplyDelete
  7. Sayu dan sebak hari ni ...kakak n abang dah nak ke Tanah Suci then banyak amanah untuk akak ....

    ReplyDelete
  8. Allah sentiasa bersama kita...
    mohonlah sgla2nya dripdaNya..
    ^__^

    ReplyDelete
  9. Jgn ada putus asa, penyakit yg boleh menjatuhkan...

    Salam kenal, dtg dari blog zul fattah...

    ReplyDelete
  10. Salam kenal.. singgah dari blog zul fattah juga..

    asam garam kehidupan yang kita lalui dengan 5 perkara di atas adalah keindahan yang sebenar...

    ReplyDelete
  11. salam kenal,singgah dr blog Zul Fatah juga..
    Nice:)

    ReplyDelete
  12. @Suzie

    insyaALLAH, moga akak d beri kekuatan utk melaksanakan amanah diorg tu..u can do it kak suzie :)

    ReplyDelete
  13. @msredcheesecake

    betul tu, nvr give up..cuba & cuba lg smpai sukses..

    salam kenal:)

    ReplyDelete
  14. @QueeN TerataI

    5 perkara tu la yg mmbuktikan kita ni masih HIDUP kn...

    salam ukhuwah..

    ReplyDelete
  15. salam..

    moga hari2 yg mendapat indah2 saja buat ziraziz..
    mudah2 an..:)

    ReplyDelete
  16. @Sekamar Rindu

    salam..moga hari2 mndtg INDAH bt kita semua :)

    ReplyDelete

♥ Thank you for dropping by..will be 'visiting' you soon ♥

☺ Salam Ukhuwah ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...