..World of My Own..

"Sesuatu yang dikehendaki ALLAH pasti berlaku dan sesuatu yang tidak dikehendaki ALLAH pasti tidak akan berlaku."

June 11, 2015

Bawang Putih vs Bawang Merah

Ada yang tersirat di sebalik yang tersurat. 

Salam hari Khamis.





::: Photo Book:::

:::All About Our Handmade:::

May 29, 2015

Photobook diskaun 93%..murah-murah

Salam..

Siapa nak photobook murah-murah sila angkat jari..hehe

Meh usha pixajoy..ada diskaun 93% sekarang ni.


Teruja tak? Kalau teruja, jom kita pi tengok kat website pixajoy ni..

::: Photo Book:::





:::All About Our Handmade:::

May 28, 2015

Happy Crochet

Salam..
Jom hari ni nak belanja gambar - gambar crochet..semestinya bukan saya yang kait hehe..Ni antara hasil kerja tangan mak saya selepas pencen.
 Boleh 'Like' Happy Crochet kalau nak tengok gambar yang lain..
::: Photo Book:::

:::All About Our Handmade:::

May 27, 2015

Pavlova

Teringat akan kesedapan pavlova di petang hari..


Telan air liur je la 




::: Photo Book:::

:::All About Our Handmade:::

May 25, 2015

"Sorry sebab buat abang marah.."

Suami saya marah bila saya clearkan meja ni dari segala macam khazanah dia yang bertaburan kat atas meja ni.

Suami saya cakap, susah dia nak cari barang. Letak atas meja senang nak jumpa..

Hmmm, walaupun saya ni memang tak berapa rajin mengemas tapi semak mata la tengok barang bersepah - sepah atas tu..

"Sorry sebab buat abang marah.."




::: Photo Book:::

:::All About Our Handmade:::
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...