..World of My Own..

"Sesuatu yang dikehendaki ALLAH pasti berlaku dan sesuatu yang tidak dikehendaki ALLAH pasti tidak akan berlaku."

December 9, 2016

Jom Grab FREE NAME CARD

Assalamualaikum..

Hari saya nak share sesuatu yang menarik. Nak tak?
Sesiapa yang nak Bisnes Card FREE boleh cepat - cepat dapatkan sebelum kehabisan stok.  Selain bisnes kad, boleh jugak order kad THANK YOU macam saya buat ni. Jangan risau kalau tak pandai nak design,  contoh saya guna ni FREE TEMPLATE je. Cantik tak ???

Masih berkira-kira nak order..sebab rasa nak tukar design lain hihihi..


Boleh klik banner kat bawah ni untuk info lanjut:







::: Photo Book:::

Clipart | Lucky Star

# lukisgunapowerpointje
#sayabudakbarubelajar


::: Photo Book:::

December 6, 2016

Clipart | Grapes

# lukisgunapowerpointje
#sayabudakbarubelajar


::: Photo Book:::

December 4, 2016

W.O.R.D

Semalaman 'mengemas' file dalam laptop..Tiba - tiba terjumpa screenshot gambar ni. Teringat masa tu ..betapa rajinnya mengasah IQ hihihi..




Tu screenshot mesti sebab nak guna talian hayat ..sebab tak boleh jawab hahaha...

December 3, 2016

Clipart | Mug

# lukisgunapowerpointje
#sayabudakbarubelajar


::: Photo Book:::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...