..World of My Own..

"Sesuatu yang dikehendaki ALLAH pasti berlaku dan sesuatu yang tidak dikehendaki ALLAH pasti tidak akan berlaku."

July 27, 2015

Merawat Selsema My Baby

Salam,

Semalam my baby start bersin - bersin. Dalam usianya 4 bulan lebih ni, first time my baby macam tak sihat. Ummi risau, so whatsapp la kawan- kawan tips nak kurang kan selsema. 

Pukul 3 pagi ummi bangun buat minyak bawang putih ni. Senang je. Campur baby oil dengan bawang putih. Lepas tu, lumur kat tapak kaki, then pakai socks.



Yang ke 2, kawan ummi cakap, lumur baby oil kat ubun-ubun. Ummi lumur sampai berleming hikhik. Sampai Mama ( babysitter my baby) tanya, baby mandi ke pagi-pagi hehe.

Kita tengok cam mana progress petua ni. Kita cuma berusaha kan, yang menyembuhkan hanya DIA.



::: Photo Book:::

:::All About Our Handmade:::

June 11, 2015

Bawang Putih vs Bawang Merah

Ada yang tersirat di sebalik yang tersurat. 

Salam hari Khamis.





::: Photo Book:::

:::All About Our Handmade:::

May 29, 2015

Photobook diskaun 93%..murah-murah

Salam..

Siapa nak photobook murah-murah sila angkat jari..hehe

Meh usha pixajoy..ada diskaun 93% sekarang ni.


Teruja tak? Kalau teruja, jom kita pi tengok kat website pixajoy ni..

::: Photo Book:::





:::All About Our Handmade:::

May 28, 2015

Happy Crochet

Salam..
Jom hari ni nak belanja gambar - gambar crochet..semestinya bukan saya yang kait hehe..Ni antara hasil kerja tangan mak saya selepas pencen.
 Boleh 'Like' Happy Crochet kalau nak tengok gambar yang lain..
::: Photo Book:::

:::All About Our Handmade:::

May 27, 2015

Pavlova

Teringat akan kesedapan pavlova di petang hari..


Telan air liur je la 




::: Photo Book:::

:::All About Our Handmade:::
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...