..World of My Own..

"Sesuatu yang dikehendaki ALLAH pasti berlaku dan sesuatu yang tidak dikehendaki ALLAH pasti tidak akan berlaku."

May 28, 2015

Happy Crochet

Salam..
Jom hari ni nak belanja gambar - gambar crochet..semestinya bukan saya yang kait hehe..Ni antara hasil kerja tangan mak saya selepas pencen.
 Boleh 'Like' Happy Crochet kalau nak tengok gambar yang lain..
::: Photo Book:::

:::All About Our Handmade:::

May 27, 2015

Pavlova

Teringat akan kesedapan pavlova di petang hari..


Telan air liur je la 




::: Photo Book:::

:::All About Our Handmade:::

May 25, 2015

"Sorry sebab buat abang marah.."

Suami saya marah bila saya clearkan meja ni dari segala macam khazanah dia yang bertaburan kat atas meja ni.

Suami saya cakap, susah dia nak cari barang. Letak atas meja senang nak jumpa..

Hmmm, walaupun saya ni memang tak berapa rajin mengemas tapi semak mata la tengok barang bersepah - sepah atas tu..

"Sorry sebab buat abang marah.."




::: Photo Book:::

:::All About Our Handmade:::

May 23, 2015

Selepas 5 bulan...

Salam,

Tadaaaa...


Selepas 5 bulan set tilam ni siap barulah saya berjaya menyiapkan sarungnya huhu. Baby pun dah 2 bulan lebih. Sarung bantal baru siap satu, ada 2 lagi bantal tidur + 2 bantal peluk masih tak bersarung. Ish..ish..ish..


::: Photo Book:::

:::All About Our Handmade:::

May 22, 2015

Jahit bantal karipap dengan mesin jahit dari Lazada

Salam,
Lama dah tak bersiaran. Hari ni nak tunjuk bantal karipap yang dijahit dengan mesin jahit yang dibeli dari Lazada. Punya la excited nak menjahit sampai senget - benget bantal ni hehe.
Actually mesin ni bukan saya yang punya. Mak saya yang empunya. Saya yang terover excited nak guna. Mesin ni murah je RM 169. Tapi ada yang dapat murah lagi masa diskaun. Bagi saya sesuai untuk yang nak belajar jahit.
::: Photo Book:::

:::All About Our Handmade:::
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...