..World of My Own..

"Sesuatu yang dikehendaki ALLAH pasti berlaku dan sesuatu yang tidak dikehendaki ALLAH pasti tidak akan berlaku."

September 12, 2013

" Segmen 1st Mama "


Sesiapa nak join boleh KLIK gambar ye..Semoga kita berTUAH :P ..


40 comments:

  1. assalamualaikum...
    terima kasih kerana sudi join segmen pertama mama...
    salam perkenalan dari mama..

    Lovely:
    Mama

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen sis, kenit terjah dari segmen yg sama (^_^)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  3. hi salam kenal!
    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  4. salam kenal dari TB johor bahru.TB join..done follow ;)

    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  5. Hai...Dtang BW

    http://awanflufy.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  6. selamat bersgmen.. saya datng membalas kunjungan.. hehe jom saya jemput join GA ni http://nooramyma.blogspot.com/2013/09/special-giveaway-2013-by-misz-nadea.html

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yg sama..done follow u back..:)

    ReplyDelete
  8. Hai..wanie datang membalas kunjungan..salam kenal...

    ReplyDelete
  9. salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum...done follow..dri segmen yg sma..jgn lpe follow balik..:)
    http://luahancinta-atul.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
    selamat bersegmen..:)

    ReplyDelete
  11. balas balik kunjungan dan follow sini kembali.

    ReplyDelete
  12. done follow no 363

    fuza pun join segment ni. salam kenal semua

    http://fuzamusa.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  13. Salam..singgah dari segmen mama..Done follow sini..
    Jemput singgah dan follow saya jugak yer..=D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  14. salam .balas kunjung dari http://sukasukianiss.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html .thanks :)

    ReplyDelete
  15. Assalam...done follow u back and kaching!!..hehehe ^_^

    ReplyDelete
  16. selamat bersegment juga sis...done follow you..

    ReplyDelete
  17. salam.. singgah sini dari segmen yang sama & done folo sini..
    harap sudi singgah & folo http://warnawarnithecolorz.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    >__<

    ReplyDelete
  18. Singgah dari segment sama


    good luck

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
    a.k.a
    http://coolstuffcdn.com/share/my/3510/4364910

    ReplyDelete
  19. Singgah dari segmen yang sama. done follow^^

    http://samdia.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  20. datang membls kunjungan...i folo u...

    ReplyDelete
  21. membalas kunjungan...selamat bersegmen dan good luck

    ReplyDelete
  22. datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

    ReplyDelete
  23. Singgah sini dari segmen yang sama,
    Segmen 1st Mama
    Jemput join contest ini kalau tak keberatan,
    Dress Mahal Menunggu Untuk Dimenangi

    ReplyDelete
  24. salam .. peeka dari segmen mama .. jomm sesama blogwalking n follow bloggers yg turut serta :) #388

    peekachumey.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. singgah sini dari segmen yang sama...

    http://tetikusmerah.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  26. done follow back. hehe. selamat bersegmen :D selamat menjadi sahabat :D

    ReplyDelete
  27. membalas kunjungan =) ...selamat bersegmen dan good luck yee =)

    http://zieta-theimaginarydream.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  28. singgah dari segmen yg sama..
    http://www.sigadismerah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  29. Assalam.. singgah BW dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah :)
    http://khirkarya.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  30. Salam, Qeela dtg singgah balas kunjungan dari segmen yg sama :D Thanks yea sudi singgah blog Qeela :D Done followed u back k :D #395

    ReplyDelete

♥ Thank you for dropping by..will be 'visiting' you soon ♥

☺ Salam Ukhuwah ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...