..World of My Own..

"Sesuatu yang dikehendaki ALLAH pasti berlaku dan sesuatu yang tidak dikehendaki ALLAH pasti tidak akan berlaku."

October 28, 2011

Hikayat Hazel

Dah dekat 2 minggu aku gila baca e-novel kat http://www.penulisan2u.my/ .. macam - macam cerita ada..Aku baca sampai naik 'pening' biji mata aku ni..hhhmmm, kalau disuruh pilih antara e-novel atau novel versi kertas, aku prefer novel versi kertas lagi.. :D.. tak la pedih mata kalau tenung tulisan lama-lama kan...

Hari ni aku dah 'berehat' dari baca e-novel sebab aku penat baca e-novel yang sama tapi tak serupa (tapi bukan stop sampai bila-bila hehe)..Mana taknya, jalan cerita hampir sama je..so sedikit bosan la :P.

Tapi ni aku nak share 1 cerita yang tak sama dan tak serupa ngan e-novel yang lain..Tajuknya 'Hazel'..Kalau korang nak baca klik je link kat bawah ni..Cerita ni memang best bagi aku..aku bagi berbintang-bintang... :P

"aku mencintaimu kerana agama yang ada padamu tapi jika hilang agama itu maka hilanglah cintaku...."



.....baca tau, jangan tak baca hehehe....

18 comments:

  1. best ye.. tapi akak pun suka baca buku yg hardcopy..bila dh habis..blh tgk balik dan peluk2 buku

    ReplyDelete
  2. haih....nak baca ngadap laptop ni memang juling la bijik mata...

    ReplyDelete
  3. Kak Yati pun pening dan mabuk mengadap computer lama-lama, tengok pattern crochet, jadi paham camana keadaannya. Akak takut terjebak baca e-novel ni. Bahaya... :)

    ReplyDelete
  4. erk... tak pernah baca,.. tp tunggu masa free r dulu kak.. baru baca.. haha

    ReplyDelete
  5. "aku mencintaimu kerana agama yang ada padamu tapi jika hilang agama itu maka hilanglah cintaku...."

    suka la phrase ni..

    kite pn xbape suke mengadap com lame2..klo ad masa kite bc..hihi..bebenornya dh lama xbaca novel nih :P

    ReplyDelete
  6. kena cari buku nie....banyak ilmu kita boleh dapat

    ReplyDelete
  7. ok nanti nak baca jugakla...lama tak singgah sini.

    ReplyDelete
  8. saya dengan sukacita telah mengeTAG anda, sila ke blog saya.

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/10/saya-kena-tag.html

    ReplyDelete
  9. insya Allah saya akan try baca link tu.. mesti best cerota hazel tu kan...

    Bersua kembali. Maaf lama tak jejak kembali di

    sini. Salam ceria dan selamat menyambut Hari

    Raya Eidul Adha.

    Selamat berkorban di jalan yang di redhai oleh

    Allah swt.

    Ikhlas
    ~Gen2Merah~

    ReplyDelete
  10. Lama tul tak jengah agak sebab tak de entri baru kot :)

    ReplyDelete
  11. Salam. Insyaallah nnti boleh lah akak try baca novel kat link tu ..lagipun tgh cuti skrg.tq sis :)

    ReplyDelete
  12. tadaaa..akak dh x mnyepi lg ;p...

    ReplyDelete
  13. salam aidilfitri. thanks for share it ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam aidilfitri..sama-sama..suka citer ni..keep up a good work.. :)

      Delete

♥ Thank you for dropping by..will be 'visiting' you soon ♥

☺ Salam Ukhuwah ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...