..World of My Own..

"Sesuatu yang dikehendaki ALLAH pasti berlaku dan sesuatu yang tidak dikehendaki ALLAH pasti tidak akan berlaku."

January 27, 2012

Kenangan dari my student

Salam..
Lama sungguh tak update blog ni..Dah bersawang-sawang rasanya hikhik..Nak kata sibuk tu confirm la tak..Malas nak menaip sebenarnya ha3...

Ni nak tunjuk gambar..Tak la special pun, tapi my student yang edit gambar ni dengan sukarela hehe..Ok la kan, budak baru umur 11 tahun..Dia suruh simpan gambar ni buat kenangan..confirm aku simpan dalam facebook heheh...


K, la..nak p 'melawat' kawan-kawan maya..chow...

8 comments:

  1. salam.....

    pandai dan kreatif anak murid cikgu..:)

    ReplyDelete
  2. kreatiflah anak murid cikgu ni yerr

    ReplyDelete
  3. kecik2 dh creative anak murid cikgu ni..

    lame sungguh cikgu tak bersiaran yer..hehe

    ReplyDelete
  4. 2 la psl, cikgu dia pn x sekreatif tu hikhik..

    ..siaran sebelum ni tergendala sekejap ;P...

    ReplyDelete
  5. Lama betul tak de...ingatkan dah tak dengar khabar lagi dah

    ReplyDelete
  6. Sooww sweet la.... Tetiba nk jadi cikgu... Hheee...

    ReplyDelete

♥ Thank you for dropping by..will be 'visiting' you soon ♥

☺ Salam Ukhuwah ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...