..World of My Own..

"Sesuatu yang dikehendaki ALLAH pasti berlaku dan sesuatu yang tidak dikehendaki ALLAH pasti tidak akan berlaku."

April 6, 2013

My First Doodle

Salam,

Nak tayang jugak doodle saya ni..hahaha..First time buat doodle ni. Tapi tak boleh nak claim 100 percent hasil kerja tangan saya sebab mata, mulut dan hidung saya guna brush photoshop. Google kat internet :P . Selain dari tu je saya lukis sendiri hehe.


Doodle ni saya lukis guna Adobe Photoshop. Saya bukanlah mahir sangat dengan photoshop ni. 


# tengok orang ber'doodle', tangan ni pun gatal nak lukis 'doodle'..hahahaha..tak ada rupa pun..

24 comments:

  1. Bubbly & Associates Giveaway telah bermula... sila lihat di sini...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway_6.html

    dan juga senarai peserta di sini:

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-bubbly-associates.html

    sponsors juga boleh join jika mahu! ^_^

    ReplyDelete
  2. wink².. follow sini~ sudi follow balik tak? ^_^

    ReplyDelete
  3. ennncakkk! Kiyomi! Kiyomi!

    dari segmen farah bubbles
    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway.html

    done follow sini.. =) follow me back yea.. =)

    ReplyDelete
  4. http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway.html YOU BEEN TAGGED!

    ReplyDelete
  5. tak pe ...terror la tu ,akak ni lagi la hehehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. denye terrer kak..ms ni kn cuti sek..byk ms nk dibuang hahaha

      Delete
  6. practice make perfect...usaha lagi..hhe

    ReplyDelete
  7. deno pun tak pandai lukis guna PS.. deno biasa lukis guna SAI je ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni hentam je ni..mm xreti bt bnde gini pn..

      Delete
  8. Selamat berdudel dudel.. kalau che mid buat sendiri. muka che mid jadi macam neelopa...

    ReplyDelete
  9. NICE
    PERCUBAAN YG BAIK..BOLEH DI LATIH LG
    BIBIR DIA SEKSI MCM ANGELINA JOLIE..HEHE

    follow sini..ke 284..jemput singgah ke blog Yumida http://umikasum.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. hehe..comel..:3

    husna follow sini..
    peserta ga kak farah..=)

    ReplyDelete
  11. isk.. tak pernah tau pun pasal doodle ni.. lukis guna mouse ke? hihihi.. tak terbayang kaedahnya... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. guna jgk mouse tu..tp bkn lukis guna mouse ..

      Delete
  12. practice make perfect sis,kalau hari2 duk dating ngan photoshop,lama2 sure terer punya ;)

    ReplyDelete

♥ Thank you for dropping by..will be 'visiting' you soon ♥

☺ Salam Ukhuwah ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...