..World of My Own..

"Sesuatu yang dikehendaki ALLAH pasti berlaku dan sesuatu yang tidak dikehendaki ALLAH pasti tidak akan berlaku."

August 14, 2011

Aku menang Small Contest | Teka Pemilik Blog by Eyriqazz

Semalam sebelum melelapkan mata aku jengah-jengah la post-post terbaru "kawan-kawan maya" aku...tengok-tengok Eyriqazz buat Small Contest | Teka Pemilik Blog...hehe aku pun join je la..mata pun tak berapa nak ngantuk masa tu...aku pun selongkar la blog Eyriqazz.. ni jawapan aku :



Sebenarnya tak berharap sangat pun..yela, mesti ramai lagi yang lagi cepat & tepat dari aku...Tup...tup...tadi dapat tau aku menang...tak caya ek???...see... :P




hehe..tak sangka betul menang...1st time ni menang....TQ kepada tuan rumah...


p/s: Hadiah aku update kemudian ye....sebab aku baru nak bagi details aku kat Eyriqazz untuk urusan penghantaran hadiah hehe..best..best....

8 comments:

  1. Tahniah .....memang best kalau menang walau kadang-kadang hadiah yang biasa-biasa janji menang...

    ReplyDelete
  2. Suzie,

    TQ kak...jnji menang kn..tak kira hadiah apa pn..perasaan ms menang tu yg plg pnting hehe...

    ReplyDelete
  3. seronok kan kalo kite jd org bertuah yg dpt hadiah...hadiah mahal ke murah ke belakang kire la...tp bila dpt tu rasa mcm hepi sesangat.

    ReplyDelete
  4. tu la..bkn sng tau nk dpt brg 'free' hehe...

    ReplyDelete
  5. ~izan~

    TQ.. Alhamdulillah .. :)

    ReplyDelete
  6. tahniah.. akak nak join gak tp syaratnya susah yg akak taw cuma blog tiffin biru mat gebu je...

    ReplyDelete
  7. @aimaniman

    TQ kak..sy pn cuba2 je..abih sume bloglist eyriqazz sy selongkar ha3...

    ReplyDelete

♥ Thank you for dropping by..will be 'visiting' you soon ♥

☺ Salam Ukhuwah ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...