..World of My Own..

"Sesuatu yang dikehendaki ALLAH pasti berlaku dan sesuatu yang tidak dikehendaki ALLAH pasti tidak akan berlaku."

January 27, 2013

Fakta atau Auta | Angkara K - Pop

Salam,
Ini kisah dalam newspaper semalam. Pelajar ni mendakwa ditendang beberapa kali orang seorang guru disiplin. Tapi bagi saya, cerita ni belum tentu sahih sebab hanya cerita sebelah pihak. Bukan saya nak sebelahkan cikgu tu, tapi sorry to say budak - budak sekarang memang pandai menipu. Saya tak cakap kosong, tapi saya bercakap berdasarkan pengalaman. Dah beberapa kali dah kena. Nantilah kalau ada masa, saya akan cerita (macam la busy sangat sekarang ha3). Tapi memang betul, cikgu pun bukan sentiasa betul kan..



# ..Sepandai - pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah jua..Siapa yang salah, biar polis yang buat kerja. :)

7 comments:

  1. emmm...macam susah nk percaya

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. ^ ^
    blog teacher makin cantik lerrr
    teacher ambik background kat mana?????

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ade bground..tukar kaler jela..xleh nk view blog nabil..y?

      Delete
  4. Dulu kalau kena marah ngan cikgu takut nak cakap ngan mak dan abah sebab nanti mesti kena marah balik ....hhuhuhu

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum zira...mcm2 ada...;)

    ReplyDelete

♥ Thank you for dropping by..will be 'visiting' you soon ♥

☺ Salam Ukhuwah ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...