..World of My Own..

"Sesuatu yang dikehendaki ALLAH pasti berlaku dan sesuatu yang tidak dikehendaki ALLAH pasti tidak akan berlaku."

February 2, 2013

Segmen Pantas AisyahHumaira

Salam,

Awal pagi tadi rasa cam tak nak join GA or segmen dah untuk hari ni..tapi bila nampak blogger Aisyah Humaira buat segmen pantas ni, rasa gatal tangan je nak join..hehe..

Segmen ni memang pantas sebab kurang 2 jam lagi nak tamat..Kalau nak join, boleh klik banner kat atas ye...

# weekend ni mood join segmen and giveaway meluap-luap hikhik..

15 comments:

  1. Salam ukhuwah :) follow anda ^^ salam kenal

    http://innallahmaana.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  2. http://www.aisyahhumaira.com/2013/02/blogger-terpantas.html

    SENARAI PESERTA DAH ADA. JANGAN LUPA TERJAH DIORANG TAU. SALING BERKENALAN SESAMA BLOGGER :)

    #Niera dah follow sini :)

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog ni kalau sudi ye :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  4. salam.. hit back :) thnks sudi ke blog

    ReplyDelete
  5. hai...singgah sini n done folow...sgmen y sama...follow my blog yee..
    mardiyanhani.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. singgh sini n follow..jmpot ke blog..mardiyanhani.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum ...

    Salam Mahabbah wa rahmah ..


    Singgah dr segmen sama ...^^

    Miss joined jugak .. dah follow ~

    http://misslightofhappiness0210.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html


    ilalliqa' :)

    ReplyDelete
  8. blogwalking balas kunjungan disini.
    follow awak juga =)

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen sama:)

    http://nanakimie.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    salam kenal dari nana....heee

    ReplyDelete
  10. Hye ! already follow n BW here .
    Do visit my blog too k :)

    http://zuhayrazack.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  11. done follow u. jom follow i balik :)

    ReplyDelete
  12. assalmkm tuan blog..
    cik mimie datang singgah sini dari segmen yng sama.. :)
    maaf ye kalau terlewat balas knjunga..
    done follow.. #179

    ReplyDelete

♥ Thank you for dropping by..will be 'visiting' you soon ♥

☺ Salam Ukhuwah ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...