..World of My Own..

"Sesuatu yang dikehendaki ALLAH pasti berlaku dan sesuatu yang tidak dikehendaki ALLAH pasti tidak akan berlaku."

February 2, 2013

2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! Give away

Salam,

Ni GiveAway last saya join untuk hari ni rasanya.. :P

Tarikh Tutup : 28 Februari 2013

Kalau sesiapa yang berminat nak join, boleh klik pada banner atau pun SINI.

13 comments:

  1. thanks sangat sebab support segmen remy...semoga berjaya nanti........ InsyaAllah..... kalau sudah tertulis rezeki buat zira...kita doakan bersama sama....

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx jgk sbb organize GA yg ohsem ni.. :)

      Delete
  2. join segmen yang sama..datang lawat blog ni.->>http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    ReplyDelete
  3. Tuuut tuuut! Jemah singgah sini,dari giveaway yang sama! http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    Jemah follow sini tau! ^^

    ReplyDelete
  4. Tuuut tuuut! Jemah singgah sini,dari giveaway yang sama! http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    Jemah follow sini tau! ^^

    ReplyDelete
  5. datang dari giveaway yang sama..done follow you..follow me kalo sudi..good luck

    http://miszrockers.blogspot.com/2013/01/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    ReplyDelete
  6. datang dari giveaway yang sama..done follow you..follow me kalo sudi..good luck

    http://miszrockers.blogspot.com/2013/01/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    ReplyDelete
  7. salam.. deno dtg dari segmen yg sama...deno FOLOW sini :)

    btw, deno ada short giveaway... tak perlu buat entry, tinggal link di ruang komen sahaja :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Good Luck yer..... Ateh Blogwalking dan follow disini.

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum, singgah sini dr segmen yg sama ! salam blogging dari #belog jcb :)

    ReplyDelete
  10. zira.....
    tahniah....... sahabat dah berjaya dlm segmen remy .... 2nd Ohsem Anniversary aku cuma seorang kulikutif !!!! let's check out !!!!!
    http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2013/03/tahniah-blogger-bertuah-2nd-year-ohsem.html

    ReplyDelete

♥ Thank you for dropping by..will be 'visiting' you soon ♥

☺ Salam Ukhuwah ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...