..World of My Own..

"Sesuatu yang dikehendaki ALLAH pasti berlaku dan sesuatu yang tidak dikehendaki ALLAH pasti tidak akan berlaku."

July 23, 2011

Queen of Nature

Gempak je kan nama beg ni...ha3..ni la rupa beg pertama yang berjaya aku siapkan....Aku rasa nama beg ni diberi bersempena dengan 3 kuntum bunga & 2 helai daun yang terlekat kat beg ni :P...

Badan beg ni tak susah sangat nak buat walaupun kena cantum-cantum kain...

Part yang paling susah ialah masa nak cantumkan badan beg ngan tapak beg...agaknya sebab tebal sangat kot...kalau pandang dari luaran, beg ni oleh tahan kot (masuk bakul angkat sendiri hehe)..tapi kalau tengok belah dalam, mau pengsan :P..berserabutttt....sebab tu aku rasa, tak payahlah nak usha dalam beg ni ....tengok dari luar dah la ye...


p/s: Saya budak baru belajar....

12 comments:

  1. cantik dh la tu...nnti beg tu isi ape?

    ReplyDelete
  2. nani,
    a,ah ikut kls EPAL..tp dh lame x pegi hehe...akak cuba2 bt sndiri je kat umah...

    NoEn,
    rasanya beg tu simpan je..hehe wpn jahit x bape btl..syg la nk guna...

    ReplyDelete
  3. ok la dik, cantek je..hahaha, aku lantik adik jd AJK door-gift reunion geng kita! terbaaeeekkk lah!

    ReplyDelete
  4. ha3...bru blja2 kin...plg pntng ttpkn date dlu.. :P

    ReplyDelete
  5. cantik! errrr ... x de tutorial ke? heheeee ...

    ReplyDelete
  6. salam..

    sangat cantik beg tuu
    *folo ur blog

    ReplyDelete
  7. acik,
    tutorial xde la..tp kalau nk blaja buat beg cam ni,pg je kat EPAL...

    sekamar rindu,
    salam..TQ.. :)

    ReplyDelete
  8. hooeeyeeaahh! cantik ar beg tuh...
    pandaiiinyyeerr jahit...

    ReplyDelete
  9. selatan79,
    jgn tertipu ngan kecantikan luaran hehe...

    p/s: sy xleh nk view blog selatan79..xtau la nape..stiap kali nk view mst ckp ade 'malware' ...

    ReplyDelete
  10. nane n kerry,
    blm layak lg la bukak bisnes hehe...

    ReplyDelete

♥ Thank you for dropping by..will be 'visiting' you soon ♥

☺ Salam Ukhuwah ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...