..World of My Own..

"Sesuatu yang dikehendaki ALLAH pasti berlaku dan sesuatu yang tidak dikehendaki ALLAH pasti tidak akan berlaku."

July 14, 2011

Ronggeng @Secret Recipe

Tadi lepas sekolah, aku g beronggeng kat Secret Recipe ngan kawan-kawan aku...Saje je la sekali-sekala melepak sambil membuang masa bersama kawan-kawan..bukan selalu :P....Bukan buat apa pun, duk bersembang & bergosip je...kat sekolah tak sempat nak berborak lama-lama hehe....

Aku la ni..posing bersama spaghetti meatball
Kak Yas...Thai Style Fried Rice....
Tukang sponsor..Kak Ila gembira bersama  Macaroni..:P
Lain kali kita keluar lagi ye..Next time, biar "Kak Ngah" pulak yang belanja .. :)

p/s: ronggeng di atas bermaksud "bersukaria sambil membuang masa"...tapi aku rasa maksud dalam kamus dewan lain..hehe..

Oh ye, gambar-gambar di atas dipinjam dari Facebook "Kak Cik"...

5 comments:

  1. hihih....best kan sekali sekala makan2 mcm ni...kalo hari2, botak kepala! hihih

    ReplyDelete
  2. macaroni cheese mmg KAW!!!!

    ReplyDelete
  3. ha3..btl tu nani...kalau hari2, tokey emas pn bankrap...

    faiez,
    xpnh lg try makaroni cheese...xpe2..next time kite try :P....

    ReplyDelete
  4. Sesekali ronggeng dengan kawan-kawan apa salahnya. Boleh release stress. :)

    ReplyDelete
  5. betul tu k.yati...mmg syok skali skala keluar cam ni.. :)

    ReplyDelete

♥ Thank you for dropping by..will be 'visiting' you soon ♥

☺ Salam Ukhuwah ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...