..World of My Own..

"Sesuatu yang dikehendaki ALLAH pasti berlaku dan sesuatu yang tidak dikehendaki ALLAH pasti tidak akan berlaku."

July 25, 2011

88 comments...

Macam hebat sangat kan 88 comments...hehe...Orang lain mungkin rasa biasa je, tapi bagi aku memang 'luar biasa' la jugak...

Ni sebenarnya komen kat group Facebook aku...Geng^6..Saja la create group untuk bergosip..heee..ahli-ahli terdiri dari my best friends masa kat 'U' dulu...Macam ramai je kan..members group ni tak sampai 10 orang pun :P..Komen-komen ni hasil diskusi kitorang untuk reunion akan datang..Tahun lepas kitorang gath kat Melaka...Tahun ni tak tau nak ke mana lagi..Maklumlah, banyak perkara nak kena consider especially ada 'ibu mengandung' untuk reunion kitorang kali ni....

Bukan main berdiskusi..hasilnya.....0.. ha3

Even dah 88kali post pendapat dan cadangan, kitorang still tak dapat decide ke mana kitorang nak makan angin...Jangan kata nak confirmkan tempat gath, date pun masih lagi samar-samar hehe..Mana taknya, kitorang ni asyik off topik je ha3....

p/s: Ada cadangan tak tempat-tempat best nak pergi?

5 comments:

  1. Lipat gandakan usaha...hehehe

    ReplyDelete
  2. kalau saya, suke yg pulau2...tapi kalau ada ibu2 mengandung dgn anak berderet2 ni PD pon ok bah...

    ReplyDelete
  3. ckLah,
    tgh berusaha la ni ;P..

    nuwairani ismail,
    PD??..hmmm, blh d pertimbangkn..tq 4 ur suggestion...

    ReplyDelete
  4. pangkor! mesti lin suka nanti.. ;)

    ReplyDelete
  5. ha3..bes gak g pangkor tp xleh la sue...ade ibu mngandung kn..xleh travel jauh2...

    ReplyDelete

♥ Thank you for dropping by..will be 'visiting' you soon ♥

☺ Salam Ukhuwah ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...