..World of My Own..

"Sesuatu yang dikehendaki ALLAH pasti berlaku dan sesuatu yang tidak dikehendaki ALLAH pasti tidak akan berlaku."

October 13, 2013

Tahniah dari SHELL HELIX



"Tahniah sim kad anda telah meraih HADIAH PERCUMA RM19 000.00 dari SHELL HELIX NO PIN 552299 sila call ditalian 0178950060 www.win-shell.com"  
~From 0128612189~

Apa istimewanya sim kad saya sampai SHELL nak bagi RM 19 000.00 ? Mesti ramai yang pernah dapat sms macam ni kan...

14 comments:

  1. hmmm..baru sangat mggu lepas akak pun dapat msg camni, menang rm19,000 dr shell..jelas2 menipu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..tu la psl..slalu sy dpt msg gini..

      Delete
  2. selalu jugak dapat msg macam ni dulu. Tp sekarang, hp baru dah boleh block no yg kita tak suka, kan, akak block je..Semak je kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..mmg semak kan kak..tu blm msk anta email tipu cam ni..huh..

      Delete
  3. banyak kali.. abai saja.. selamat hari raya korban!

    ReplyDelete
  4. pernah jugak dapat.. hihi...beli minyak kat shell pun tak pernah, tak ke beyond imagination nak dapat 19k hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..tu la psl..hilang akai la kot sesaje nak kasi 19k kan..

      Delete
  5. mesej ni tipu je ni. bahaya zaman skrg ni

    ReplyDelete
  6. Biasa..bukan Shellsahaja jer..tapi Air Asia, Maybank, Petronas..huhuhuhuh

    ReplyDelete
  7. siap dengan website helix lagi
    RM0. Your Card
    telah berjaya &
    menangi hadiah
    GRAND PRIZE.dr
    Shell (M) Berhad
    RM20,000.RIBU
    No.siri.9R247YK
    Sila dail talian :
    012-8391-484
    www.helix-ms.tk

    ReplyDelete
  8. apa motif dowg buat mcm nie eakk ?

    ReplyDelete

♥ Thank you for dropping by..will be 'visiting' you soon ♥

☺ Salam Ukhuwah ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...