..World of My Own..

"Sesuatu yang dikehendaki ALLAH pasti berlaku dan sesuatu yang tidak dikehendaki ALLAH pasti tidak akan berlaku."

October 7, 2013

Cashout pertama dari Pixajoy

Salam, 

Rezki untuk hari ni..Saya dah boleh cash out duit komisen dari Pixajoy. Tapi kena tunggu 10 hari baru duit masuk dalam akaun. Nanti saya update. Ye la kan, ni first time cashout dari Pixajoy. Manalaaa tau kan :P ..Tertanya-tanya gak la, betul ke boleh dapat duit ni hehehe...


Sesiapa yang nak join affiliate ni boleh klik kat banner bawah ni :




8 comments:

  1. tak pernah dngar kak.. pixajoy.. mcam nuffnang ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..yg ni affiliates prog Fatah bkn cam nuffnang..yg sama, blh dpt duit hehe

      Delete
  2. Tahniah, Cikgu Zira. Memang kalau kita usahakan betul affiliate ni, boleh masyukkkk.. :)

    ReplyDelete
  3. Menulis entry untuk Zira Aziz : http://www.sofinahlamudin.com/2013/11/blogwalking-di-httpzira-azizblogspotcom.html

    Selamat berkenalan... :)

    ReplyDelete

♥ Thank you for dropping by..will be 'visiting' you soon ♥

☺ Salam Ukhuwah ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...