..World of My Own..

"Sesuatu yang dikehendaki ALLAH pasti berlaku dan sesuatu yang tidak dikehendaki ALLAH pasti tidak akan berlaku."

October 5, 2013

Jom ke Ekspo Buku Islam Pahang

Salam,

Weekend datang lagi. 

Jom warga Kuantan kita penuhkan ruang legar Kuantan Parade :) ..

Sebenarnya, ekspo buku ni dah bermula sejak 27 September dan akan berakhir pada 6 Oktober iaitu hari Ahad ni.

Walaupun namanya Ekspo Buku Islam, tapi kat sini ada banyak booth yang jual bermacam-macam buku. Bukan setakat buku Agama je, novel pun banyak.

Saya sempat jugak beli 2 buah novel Ahad lepas. Siap ada diskaun lagi. Sebuah buku diskaun RM 5. Untung la kaki novel hehe.. 

Jom la..kepada sesiapa yang belum berkesempatan datang ke sini, bolehla datang weekend ni :)



7 comments:

  1. thanks for info, tapi jauh sangat

    ReplyDelete
  2. mesti murah2 buku kat sana...blogwalking...http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. kalau 1 novel diskaun rm5, kira banyak la tuh.. untung..!!!

    ReplyDelete
  4. jauh la pulak nak pi . x pe . nanti pi snap photo n wat entry yer ...

    ReplyDelete

♥ Thank you for dropping by..will be 'visiting' you soon ♥

☺ Salam Ukhuwah ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...