..World of My Own..

"Sesuatu yang dikehendaki ALLAH pasti berlaku dan sesuatu yang tidak dikehendaki ALLAH pasti tidak akan berlaku."

July 1, 2013

Semalam | Peasant Dress

Salam,

Setelah sekian lama..siap jugak dress ni. Percubaan pertama hehe. Kain tu pun mix & match je.


Bila tengok baju ni, rasa macam ada satu kepuasan even dress ni tak cantik. Barulah faham kenapa kawan - kawan especially kawan-kawan blog macam Kak Mila, Noen and Kak Suzi suka sangat menjahit hehehe.

6 comments:

  1. wah....cantik la tu untuk 1st time jahit...jahit banyak2 lagi...hehe

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum zira...cantik2 dan dah tentu lebih puas hati lagi sbb buatan dr tgn sendiri...;)

    ReplyDelete

♥ Thank you for dropping by..will be 'visiting' you soon ♥

☺ Salam Ukhuwah ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...