..World of My Own..

"Sesuatu yang dikehendaki ALLAH pasti berlaku dan sesuatu yang tidak dikehendaki ALLAH pasti tidak akan berlaku."

August 17, 2013

Segmen Blogwalking Raya by Emas Putih

Salam, hari ni merajinkan diri untuk join segmen .. :P

Manala tau dapat Hadiah Misteriiiii...


17 Ogos jam 12.00 PM - 23:59PM (12 jam sahaja)



17 comments:

  1. Hi, dtg sni mmblas kunjungan :) done follow #322

    ReplyDelete
  2. Datang beraya kat sini :)
    Dari segmen yg sama
    Jemput join ga

    http://munirah-serupasama.blogspot.com/2013/08/giveaway-topup-syawal-by-munirah-rahman.html

    ReplyDelete
  3. dah lama tak ikut segmen, good luck yer!

    memang nama cili tu cili korea, mungkin asal dari sana kot. snap gmabr tu dekat rumah kawan, dia yg tanam...

    ReplyDelete
  4. hye...singgah sini...
    selamat berkenalan,,
    dari segmen yang sama..

    http://aejarstories.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  5. salam.. saye datatang berkunjung kembali.. dan saye dah follow awak.. dari segmen yg same..
    :) Selamat hari raye..
    http://dokterdayy-sweetblackcurrant.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-emas-putih.

    ReplyDelete
  6. datang balas knjungn, done follow back .. :)

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama. good luck :)

    ReplyDelete
  8. As salam../hi..
    Kunjungan balas di sini... terima kasih sbb sudi singgah.... #331
    Jemput singgah sini juga...:

    http://darlingninie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. balas kunjungan sini.. ;)

    btw.. jm join giveaway ni?
    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yg sama, salam ukhuwah

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya...maaf zahir dan batin... ayu dtg dari segmen yg sama...ada masa singgah la ke blog ayu ye...boleh follow ayu sekali...hehehe..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  12. Salam...
    Done Follow You...
    http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/

    ReplyDelete

♥ Thank you for dropping by..will be 'visiting' you soon ♥

☺ Salam Ukhuwah ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...