..World of My Own..

"Sesuatu yang dikehendaki ALLAH pasti berlaku dan sesuatu yang tidak dikehendaki ALLAH pasti tidak akan berlaku."

August 20, 2013

Bonus Hari Raya Samsung | Alangkah ..

Bonus Hari Raya Samsung. Alangkah indah kalau betul. Baik hati sangat la nak bagi RM 300 000 . Saya pun bukanlah pengguna Samsung.



# Kepada yang di luar sana. Hati - hati , jangan terpedaya ngan email macam ni. Jahat betul Hazline Mahmood (bukan nama sebenar hehe) ni.



SAMSUNG MOBILE PROMOSI
23, 25 & 27, Jalan PJU 1A/10,

46050, Petaling Jaya,
Selangor, 47810
Malaysia.



Tahniah,



Ini adalah untuk memaklumkan anda bahawa alamat e-mel telah muncul sebagai salah satu akaun e-mel menang dalam Bergerak Bonus Hari Raya Samsung. ID E-mel anda telah ditandakan dengan bilangan cabutan pemenang kami: CN-632-671-2.Prize dilampirkan ialah RM 300,000.00 (Tiga Ratus Ribu Ringgit Malaysia) Ini adalah untuk menggalakkan penggunaan SAMSUNG ASIA PRODUK seperti penggunaan global di seluruh dunia..



Tuntutan, sila hubungi ejen fidusiari kami dengan butir-butir peribadi anda untuk tuntutan dan pengesahan. Isi di bawah butir-butir berikut kepada beliau:



Fudiciary Ejen: Michael Aziz



TUNTUTAN KEPERLUAN:



(1) Nama penuh anda:
(2) alamat Contact:
(3) Nombor telefon anda:
(4) Pekerjaan anda:
(5) Umur anda
(6) Seks:



Sekali lagi, tahniah.



Yang benar,
Hazline Mahmood.


6 comments:

  1. tak ada yang free and dapat mudah macam nie huhu harap semua berhati2.

    ReplyDelete
  2. wahhh.. tahniah kak dapat jugak email ni.. hehe, walaupun x bleh buat duit raya..

    ReplyDelete
  3. laa belek2 kt pun dapat email yg sama huhu sgt lah x logik nyer hadiah yg nak diberi

    ReplyDelete
  4. laa bila2 belek2 email kt pun terima huhu x logik betul hadiah yg ditawarkan

    ReplyDelete

♥ Thank you for dropping by..will be 'visiting' you soon ♥

☺ Salam Ukhuwah ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...