..World of My Own..

"Sesuatu yang dikehendaki ALLAH pasti berlaku dan sesuatu yang tidak dikehendaki ALLAH pasti tidak akan berlaku."

March 21, 2013

SPM | Tahniah Abang ...

Salam,

Post ni untuk semua pelajar yang dapat result SPM hari ni especially adik saya yang kami panggil 'Abang' .

Firstly, tahniah untuk semua. Banyak A atau tiada A, bersyukurlah. Tahniah kerana anda dah berusaha sebaik mungkin. Bilangan A hari ini tak menentukan siapa kita hari esok. Yang penting, usaha + doa + tawakal kita tak berhenti di sini. Esok masih ada

Kepada 'Abang' , tahniah sebab dapat banyak A walaupun kurang 1A. Nanti angah belanja 'Abang' cendol kat pasar malam..hikhik..Cuaca panas ni sedap makan cendol :P.

Semoga usaha 'Abang' bukan hanya untuk SPM. Semoga esok menjanjikan masa depan yang lebih besinar-sinar untuk 'Abang'. Semoga hidupmu sentiasa dipermudahkan. Amin.

Mmuaahh..Adik saya yang baik hati hikhik..

8 comments:

  1. Assalamualaikum zira...tahniah2 yer...:)

    ReplyDelete
  2. tahniah utk abg....... all the best for the future....

    ReplyDelete
  3. tahniah untuk abang.. moga terus maju jaya

    ReplyDelete
  4. Wah hebat adik zira..macam akak dia jugak..hehe tahniah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..mne de yanie..kakaknya biase2 je... :D

      Delete
  5. Tahniah untuk adik cikgu Zira. :)
    Banyaknya masuk giveaway, nanti mesti ada 1 yang sangkut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ.. :)

      #mood tgh rajin utk join GA ni :P ..harap2 ada yg sangkut kn..hehe

      Delete

♥ Thank you for dropping by..will be 'visiting' you soon ♥

☺ Salam Ukhuwah ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...