..World of My Own..

"Sesuatu yang dikehendaki ALLAH pasti berlaku dan sesuatu yang tidak dikehendaki ALLAH pasti tidak akan berlaku."

March 26, 2013

212 | Aku bukan blogger

Salam,

Saya suka nombor 212. Abah saya pun suka nombor ni sebab nombor ni seiras tapi tak serupa dengan nama dia. Nombor plat kereta abah saya pun 212.. :)

Disebabkan abah saya minat nombor ni, jom kita berkenalan dengan kawan maya saya yang ke 212.

Kawan maya saya yang ke 212 : AkuBukanBlogger

Errrr, nak mula dari mana ye? Tak pandai nak mengulas. Sebab saya pun baru kenal hehe..Jom kalau nak kenal, boleh melawat kawan baru kita ni @ http://akubukanblog.blogspot.com/

16 comments:

  1. kunjungan balas & done follow sini juga ye 223. Happy blogging!

    ReplyDelete
  2. jom jom kita melawat dan kenal2 dengan AkuBukanBlogger...

    Congrats Zira...

    ReplyDelete
  3. Jemput join segmen saya http://nasuhanass.blogspot.com/2013/03/pembukaan-butik-tharwati-nasuha.html =) Akan tamat 31.3.13 ni...jomm!

    ReplyDelete
  4. Kena terjah ni...
    Zira..dalam shirt stack memang ada aplikasi add to cart.
    Tapi kalau nak templates blog add to chart boleh check sample.
    theshoponlines.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh cek..a ah, ada..sng nk shopping :)

      Delete
  5. tahniah utk dia...jom kite terjah :)

    ReplyDelete
  6. tahniah...makin ramai follower;)

    ReplyDelete

♥ Thank you for dropping by..will be 'visiting' you soon ♥

☺ Salam Ukhuwah ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...