..World of My Own..

"Sesuatu yang dikehendaki ALLAH pasti berlaku dan sesuatu yang tidak dikehendaki ALLAH pasti tidak akan berlaku."

December 26, 2012

Sedia menyambut orang baru

Salam, 
Esok adalah hari orientasi pelajar tahun 1 di sekolah saya. Saya ditugaskan untuk menghias pentas. Pagi tadi kami menyiapkan pentas seadanya. Jenuh juga nak meniup belon - belon tu. Dah lama betul saya tak tiup belon :D. Nasib baik ada kawan-kawan yang tolong :) .Tapi rasanya, esok belon tu mesti dah kempis, kena tiup balik la jawabnya.

Tadaaaa.. Dah siap..Dewan dan pentas dah sedia menunggu anak-anak tahun 1. :)







12 comments:

  1. assalamualaikum zira...selamat kembali bertugas yer...:)

    ReplyDelete
  2. Salam.. che mid tengok clown che mid tu gunakan pam khas macam pam basikal tapi kecik jee. ada muncung kt depan pam tu, masuk kt belon dan pam dgn tangan. mungkin kalau zira selalu guna belon, boleh beli satu kut..tak le semput nak tiup gas karbon dioksida sendiri.. he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,

      Saya x selalu pn guna belon ni..tapi bgs gak idea che mid tu..maybe nnt nk try cari gak..nnt x la semput nk tiup belon dah..heheh

      Delete
  3. cepat jerrr....kan teacher kan....ingat lagi dewan terbuka tu........

    ReplyDelete
    Replies
    1. dewan2 kat sekolah dah ada nama bru tau nabil ..

      Delete
  4. wowwww.

    pasti anak2 suka.

    tahniah cikgu.. cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..TQ ..biasa je ni..touch up cket2 je.. :)

      Delete
  5. best jugak wat kerja2 menghias camni kan.. happy jer rasanya bila dah siap

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..a ah..mmg rs lega bila dh siap..tp sy mmg krg cket bab2 mnghizs ni..sbb xbape nk kreatip :D..

      Delete
  6. Seronoknya sambut budak tahun 1... mesti comel2 kann,,.
    Akak thn ni x jd ajk sambut student fm 1 sbb kena agih majalah...
    Tp x tau ke saat2 akhir kena ganti cikgu lain yg emergency.. jenuh juga 'simpan' duit sbb ibu bapa byr yuran, sedangkan sabtu, ahad bnk tutup!
    Dilema setiap thn ooi..,

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..mmg comel kak..rmai dh yg bnjir air mata ms ni..tp mmg btl la kak..mmg nyampah bab2 kutip duit..xsyok..kalau pgg duit sndiri xpe la..ni byk2 pn duit org :D..

      Delete

♥ Thank you for dropping by..will be 'visiting' you soon ♥

☺ Salam Ukhuwah ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...