..World of My Own..

"Sesuatu yang dikehendaki ALLAH pasti berlaku dan sesuatu yang tidak dikehendaki ALLAH pasti tidak akan berlaku."

December 24, 2012

Selamat Bertunang Nanie

Salam,

Sabtu lepas, cousin saya Nanie telah selamat melangsungkan pertunangan dengan jejaka pilihannya dari Negeri Sembilan. Boleh dikatakan sebahagian besar persiapan pertunangan dilakukan sendiri kelurga besar kami. Kenduri, pelamin, hantaran semuanya kami buat sendiri.




Pelamin ni hasil idea Kak Long dan adiknya (CantekManis). Cantik tak?. Saya memang bukan orang berseni, so cuma boleh tolong tengok je la :P .


Sirih junjung ni boleh dikatakan 0.01%  hasil kerja tangan saya :D. Saya tolong gulung 3 helai sirih kot :P


Hantaran ni pun Kak Long buat sendiri. Cantik kan?


Selamat bertunang Nanie. Insya Allah , berkekalan ke jinjang pelamin hendaknya.





# saya cuma tolong belakang tabir je. :P


4 comments:

  1. assalamualaikum zira...cantik selamat bertunang yer...:)

    ReplyDelete
  2. Bila lah lgakk nak tgk majlis zira nih.erm~~~;)

    ReplyDelete

♥ Thank you for dropping by..will be 'visiting' you soon ♥

☺ Salam Ukhuwah ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...