..World of My Own..

"Sesuatu yang dikehendaki ALLAH pasti berlaku dan sesuatu yang tidak dikehendaki ALLAH pasti tidak akan berlaku."

June 17, 2013

Pixajoy | Photobook Murah - murah

Salam,

Hari ni teruja lagi tengok promosi photobook dari Pixajoy ni. :P



Pixajoy kerap juga buat promosi macam ni. Setakat saya berurusan dengan Pixajoy ni, saya puas hati dengan kualiti my photobook. Ni tengok promosi ni, macam teruja pulak nak order lagi..hahaha..

Sejak dua tiga menjak ni, saya malas betul nak g cuci gambar kat kedai. Agaknya dah beribu keping gambar dah tersimpan dalam laptop ni. Risau juga kalau tiba-tiba 'hilang' ditelan virus. Sebab tu saya suka order photobook. :)

Kalau nak tau lebih lanjut, klik kat bannner ni.



# tengah berkira-kira nak letak gambar mana dalam photobook ni ..

5 comments:

  1. assalamualaikum zira....senang kn tak payah nak pi kedai cuci ...yg ni lagi cantik siap ngan buku lg...:)

    ReplyDelete
  2. Itu la dia, pernah tengok photobook orang, cantik je. Kita punya gambor still dalam hard disk, tak cuci-cuci. :)

    ReplyDelete

♥ Thank you for dropping by..will be 'visiting' you soon ♥

☺ Salam Ukhuwah ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...